Deniz Koru

Her Konu Hakkında Döküman ve Makale Bulabileceğiniz Bilgi Portalı.

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
OGÜNhaber Portalı

OGÜNhaber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 OGÜNhaber is on a distinguished road

04-09-2010
Ogün Referandumu milli maça benzetti

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, ''12 Eylül milli maç günüdür. Milli takım ruhuyla hareket etme günüdür. Darbecilerin kirlettiği 12 Eylül'ü millet iradesiyle yıkama günüdür'' dedi.

Gündoğdu, Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi tarafından Gar Düğün Salonu'nda verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin hareketli ve hararetli günlerden geçtiğini belirtti.

12 Eylül'de halkın oylamasına sunulacak anayasa değişikliğinin bazı yenilikler getireceğini ifade eden Ahmet Gündoğdu, ''Yargıya bakıyoruz, neresinden tutsanız dökülüyor. HSYK üyelerinden birisinin 'Abdullah Öcalan'a ihtiyacımız var' şeklindeki konuşması internet sayfalarına düşüyor.

Bu ülkenin yargıçlarının Türk milleti adına karar vermesi gerektiğinin şart olduğunu biliyorum. Bu kararı vereceklerin terörist başına değil, millet adına karar vermeye ihtiyacı var. Milletin devletini oluşturmak istiyoruz. Bu paket milletin devletine geçişte bu meclisin son 60 yılının en önemli çalışmasıdır. Pakette tabii ki eksiklikler var. Ancak, bu maddelerin değişmesiyle bu paket olmaz, bütün anayasa değişikliği olur ki, o da inşallah bu paketle mümkün olacak.

Türkiye, bugün demokrasinin ikinci liginde. Bu paketle birinci lige çıkacağız. Bu paketin kolaylaştırıcılığında 72 milyonu kucaklayan anayasa ile süper lige çıkacağız. Kamu-Sen 'hayır' kampanyası başlatmış. Onlara çağrıda bulunuyorum. Bu 'hayır' da hayır yok. 'Hayır' diyenlerin mantıklı davrandığına tanıklık edemiyorum. 12 Eylül milli maç günüdür. Milli takım ruhuyla hareket etme günüdür. Darbecilerin kirlettiği 12 Eylül'ü millet iradesiyle yıkama günüdür'' diye konuştu.

Haberin Devamı...
OGÜNhaber isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil