Deniz Koru

Her Konu Hakkında Döküman ve Makale Bulabileceğiniz Bilgi Portalı.

Hadi Buyrun Geyiğe Hep Ciddi, Hep İçimizi Burkacak Haberler!.. Zaman Zaman Burayada Bişiler Atalımda, Stresten Uzaklaşalım !..

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Ayten ELAGÖZ

aelagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 aelagoz is on a distinguished road

İP: 82.151.153.118
06-07-2009
Alkış Aşk Bir Pencere Gibidir

Aşk Bir Pencere Gibidir

1.Atalararimiz zamaninda Orta Asya'dan çikip da ters yöne gitselerdi, simdi Japon olurduk...

2.Aşk bir pencere gibidir. Fazla açarsan havani alirsin...

3.Kaynanami kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur...

4.Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...

6.Offff... Çok sıkıldım bu hayatin ikinci kanali yok mu?

7.Insanlar AY'a benzer... Kimseye göstermedikleri karanlik bir yüzleri muhakkak vardir...

8.Akilli olup dünyanin kahrini çekecegine deli ol dünya senin kahrini çeksin...

9.Oturarak basariya ulasan tek varlik tavuktur...

10.Türküm, Dogruyum, Çaliskanim, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum...

11.Abi bir kiz gördüm bankada yanaklari, pamukbank dudakları, şekerbank arkası, işbank önü, garantibank,, mübarek kiz değil ticaretbank karar verdim yatırım yapcaz.

12.Ben seni bir zamanlar essek gibi sevmiştim lakin sende benim aşkımı katır gibi tepmiştin..

13.Biliyor musun, az önce ne olduğunu çok iyi biliyorum ben.Ne mi oldu? telefonuna bu mesaj geldi....

14.Bir gün öleceksin sonra ot olacakın ve bir öküz gelip seni yiyecek sonra ben sana bakip hiç değişmemişsin diyeceğim...

15.Bir zencinin koluna düsen karınca ne der? Cevap: eyvah! Yine karakola düştüm...

16.Bu mesaj özel bir frekansla gönderilmiştir. Zekilerde hafıza kaybı, aptallarda kısa sureli zekâ,salaklarda da bir anlık gülümseme yapar

17.Dün seni çok bekledik gelseydin toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık...

18.Hayat battaniye gibidir; yukarı çekersin ayak parmakların isyan eder, asagi çekersin ayakların titrer. Benden sana tavsiye; dizlerini karnına çek de rahat uyu

19.Kimisi vardir güzel ve akilli, kimisi vardir sıcacık ve şefkatli, kimisi vardir sadik ve mantıklı; kimisi de tüm bunların bileşkesi; tıpkı senin gibi!

20.Niye öyle aptal aptal bakıyorsun? Benim ben, cep telefonun. Cebinde durmak boğucu ve karanlikti. Beni çıkardığın için teşekkür ederim...

22.Sevgilim seni TV kumandasından, futbol topundan, pazar gazetesinden çok daha fazla sevdiğimi söylemiş miydim?

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil